Американські соціологи з’ясували, хто може перемогти Трампа на виборах у 2020 році
Категорія
Світ
Дата публікації

Американські соціологи з’ясували, хто може перемогти Трампа на виборах у 2020 році

Американські соціологи з’ясували, хто може перемогти Трампа на виборах у 2020 році
Джерело:  The Hill

Соціологічна компанія HarrisX провела перше опитування для порівняння рейтингу чинного президента США та його можливого суперника на найближчих виборах – демократа Джозефа Байдена. Результати дослідження виявились не на користь Дональда Трампа, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TheHill.

Згідно опитування 1000 зареєстрованих виборців в усіх штатах США, Байден випереджає Трампа на 6%. Якби вибори сталися сьогодні, то за діючого господаря Білого дому проголосували 37% американських громадян. Тоді як за Джо Байдена – 43%.

15% виборців ще не вирішили, за яку з двох запропонованих кандидатур вони б проголосували. Ще 5% респондентів заявили, що мають намір віддати свій голос за іншого кандидата.

Результати опитування показали, що Дональд Трамп має найбільшу прихильність виборців старшого віку – від 50 років. В той же час Байден беззаперечно лідирує серед американців віком від 35 до 49 років.

Серед молоді у віці від 18 до 34 років Джо Байден теж більш популярний, ніж Трамп. Але тут його перевага не така відчутна (39% проти 33%).

Як сьогодні стало відомо, лише за добу після оголошення наміру балотуватися на посаду президента США виборчий фонд Джозефа Байдена зумів зібрати 97 тисяч пожертв на загальну суму 6,7 млн доларів.

Нагадаємо, що нещодавні світлини першої леді США Меланії Трамп вразили користувачів соцмереж, які назвали їх «надто ідеальними».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?