Американські танки в Європі показали кількома вражаючими відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Американські танки в Європі показали кількома вражаючими відео

Американські танки в Європі показали кількома вражаючими відео
Джерело:  YouTube

В мережі з'явилося відео з  прибуттям американської бойової броньованої техніки в Європу  та її вигрузки у німецькому порту Бремерхафен.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролики, викладені на youtube.
В рамках акції перекидання американських бронетанкових сил в Європу, яка стала найбільшою з часів Холодної війни, в Німеччину прибутку 2800 одиниць техніки, передає ВВС.
За словами американського генерала Тіма Рея, США збільшать масштаб і складність військових навчань в Європі, щоб протистояти агресії з боку Росії".


Читайте також:  В США висловились щодо можливої військової відповіді Путіну




"Дозвольте мені бути ясним: це частина наших зусиль щодо стримування агресії з боку Росії, щодо забезпечення територіальної цілісності наших союзників і підтримку свободи, процвітання і миру в Європі", — заявив він.






Разом з технікою до Німеччини прибули 3500 американських вояків з 4-ї піхотної дивізії.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у німецький Бремерхафен прибула техніка бронетанкової бригади з США.


Раніше партія американської бронетехніки прибула на  базу до голандського міста Ехелсхоф, де їй було надане місце для розміщення "стратегічно важливого військового арсеналу", в який входять танки Abrams, бойові машини Bradley та самохідні гаубиці Paladin.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?