Американським сенаторам запропонують ввести санкції проти Медведєва
Категорія
Світ
Дата публікації

Американським сенаторам запропонують ввести санкції проти Медведєва

Американським сенаторам запропонують ввести санкції проти Медведєва

Російський адвокат Марк Фейгін пообіцяв закликати американських сенаторів ввести санкції проти прем'єр-міністра РФ Дмитра Медеведева і заморозити його активи на території США.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Завтра у Вашингтоні я буду закликати американських сенаторів і конгресменів внести Дмитра Медведєва в санкційний список із заморожуванням його активів в США", - заявив він.
Адвокат додав, що "за сьогоднішнє насильство щодо протестувальників москвичів повинен відповісти корупціонер Медведєв і його сім'я, укупі з найближчим оточенням".
Читайте також: Чи не ввести в Росії монархію: гуморист розвеселив "відповіддю Путіна"
"Вони відповідатимуть за побиття москвичів. Я вдарю по них в саме м'ясо. В їх тосканські виноградники", - резюмував Фейгін.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше було опубліковано розслідування, автори якого повідомили, що Медведєв є власником низки розкішних маєтків по всьому світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?