Американський друг України зробив нову гучну заяву по Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Американський друг України зробив нову гучну заяву по Росії

Американський друг України зробив нову гучну заяву по Росії
Джерело:  Associated Press

Необхідно встановити мотиви і методи, які застосовує Росія по всьому світу, щоб протидіяти їй.


Про це заявив глава Комітету Сенату США з питань збройних сил Джон Маккейн, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ABC News.


Читайте також: Американський друг України звинуватив Росію в державному тероризмі


Маккейн вважає, що слід ретельно розслідувати втручання РФ у президентські вибори США, а також зв'язок Кремля з президентом Дональдом Трампом.


"Ми повинні знати, що потрібно зробити, щоб запобігти подібну діяльність, яку вони продовжують вести в вільних країнах по всьому світу", - підкреслив він.


"Вони з успіхом для себе продовжують розчленовувати Україну; вони досягли успіху у створенні значного впливу на Близькому Сході, якого ніколи не мали раніше; вони успішно втрутилися в наші вибори, і ми знаємо, що вони продовжують робити те ж саме у виборчих процесах у Франції і в інших місцях. І досі вони або понесли незначне, або ж взагалі не понесли покарання за все це", - зауважив американський сенатор.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі згадали кілька фактів з біографії Джона Маккейна, які говорять про те, що Росія розуміє тільки силу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?