Американський друг України зробив жорстку заяву про Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

Американський друг України зробив жорстку заяву про Росію

Американський друг України зробив жорстку заяву про Росію

Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн заявив, що росіяни вбивають українців на Донбасі кожен день і США повинні підтримати Україну у війні проти РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.
Таку заяву Маккейн зробив під час дискусії на тему: «Майбутнє Заходу: занепад чи підйом», яка відбулася в рамках 53-ї Мюнхенської конференції з безпеки.
«Я бачив, як ці сміливі хлопці воюють самі проти росіян без підтримки зброєю зі США. Я бачив, як видали медаль матері українського воїна, якого вбив російський снайпер. Вона стояла і брала нагороду за свого сина, і по обличчю текли сльози. Росіяни вбивають українців кожен божий день, вони їх просто вбивають», - сказав Маккейн.

Читайте також: Друг України в США знайшов нове жорстке слово для Путіна
«Я впевнений, що справи можуть стати ще гірше, це час випробувань для нової адміністрації (президента США). Саме це той час, коли нам треба показати свою солідарність... питання України - це одне з основних питань, яке піднімає стурбованість з безпекою як в ЄС, так і в США», - зазначив сенатор.
Як повідомляв ONLINE.UA,  президент США Дональд Трамп посварив Джона Маккейна, якого називають другом України за його підтримку нашої країни і критику політики президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?