Американський друг України звинуватив Росію в державному тероризмі
Категорія
Світ
Дата публікації

Американський друг України звинуватив Росію в державному тероризмі

Американський друг України звинуватив Росію в державному тероризмі
Джерело:  Сайт Маккейну

Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн охарактеризував  вбивство колишнього депутата російської Держдуми Дениса Вороненкова, застреленого вчора в Києві, як акт державного тероризму Росії.


Онлайн-хроніку подій в зв'язку з вбивством екс-депутата російської Держдуми в Києві читайте на ONLINE.UA


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Маккейна.


Читайте також: Росія розуміє тільки силу: в мережі яскраво описали мотиви американського друга України


"Під час ще одного безсоромного акту державного тероризму Росії серед білого дня в Києві був убитий депутат Денис Вороненков. Жахливий злочин є продовженням кампанії в стилі КДБ із залякування всіх, хто знаходиться в опозиції тирану Володимиру Путіну", - підкреслив Маккейн.


Сенатор нагадав, що Вороненков виступав проти незаконного вторгнення Путіна в Україну, а також надавав допомогу слідству в справі збіглого екс-президента України Віктора Януковича.


"На жаль, Денис Вороненков став ще однією людиною, яка як і Сергій Магнітський, Борис Нємцов заплатили життям за те, що говорили правду в путінській Росії", - зазначив політик.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  чоловік, який застрелив Вороненкова, був агентом російських спецслужб, впровадженим в силові відомства України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?