Американський сенатор у прямому ефірі закликав вбити Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Американський сенатор у прямому ефірі закликав вбити Путіна

Американський сенатор у прямому ефірі закликав вбити Путіна
Джерело:  online.ua

У прямому ефірі телеканалу Fox News сенатор від Республіканської партії Ліндсі Грем закликав до вбивства російського лідера Володимира Путіна через влаштовану їм криваву війну в Україні.

Джерело: Twitter-сторінка Ліндсі Грема

Американський сенатор закликає вбити Путіна 

Хтось у Росії повинен взяти на себе відповідальність і прибрати цього хлопця. Ви дасте своїй країні та світу велику послугу, - заявив Грем.

Між тим, канцлер Німеччини Олаф Шольц відкинув ідею про силову зміну режиму Володимира Путіна.

За його словами, не можна нав'язувати демократію іншим країнам.

Зміна режиму - не найкраща перспектива, - заявив Шольц.

Він закликав зупинити збройну та криваву агресію РФ проти України, однак зауважив, що НАТО не повинно вдаватись до прямої конфронтації з Росією.

Це спричинить за собою різку ескалацію цієї складної ситуації в Україні, та створить великі небезпеки. Тому зараз не буде рішень, які призвели б до військової участі країн НАТО в цьому конфлікті, - повідомив Шольц.

При цьому рішення не вводити ембарго на російську нафту та газ Шольц пояснив різким зростанням цін на енергоносії.

При цьому Шольц нагадав, що РФ безпідставно напала на Україну, тому Німеччина погодилась передати Києву  протитанкові засоби і зенітно-ракетні комплекси.

Німеччина послідовно проводила свою політику непоставки зброї в кризові зони протягом багатьох років і звичайно, буде продовжувати робити це в багатьох місцях. Але після нападу на Україну продовжувати на цьому етапі було б неправильно, - зауважив Шольц.

У зв'язку з бажанням президента України Володимира Зеленського вступити в ЄС канцлер заявив, що першими пунктами порядку денного тепер будуть рішення про прийом західнобалканських держав.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?