Американського актора заарештували під час протесту проти Трампа: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Американського актора заарештували під час протесту проти Трампа: опубліковано відео

Американського актора заарештували під час протесту проти Трампа: опубліковано відео
Джерело:  TMZ

У Нью-Йорку був заарештований американський актор Шайя ЛаБаф під час акції протесту, яку він влаштував проти президента США Дональда Трампа.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.
Після інавгурації Трампа зірка "Трансформерів" запустив проект «Він нас не розділить». ЛаБаф встановив на вулиці відеокамеру, з якої ведеться онлайн-трансляція. В рамках акції він запропонував перехожим говорити перед камерою фразу «Він нас не розділить».
Читайте також: Ак ції проти Трампа: мільйон учасників і "послання" Мадонни, опубліковані фото і відео
Безпосередньо біля цієї камери і стався інцидент, через який актор і був заарештований. ЛаБафу не сподобалися слова перехожого, який вирішив взяти участь в акції, після чого сталася сутичка. Актор схопив чоловіка і, нібито, встиг подряпати його.
"Шайя прийняв удар за нас. Тут були ці нацисти, він вийшов і намагався захистити нас", - сказали учасники протесту, які підтримали акцію протесту актора.


Шайя ЛаБаф відомий за фільмами: «Трансформери», «Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа», «Німфоманка», «Лють», «Параноя» і інших стрічках.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Техасі одна з радіостанцій заборонила пісні Мадонни через її різку критику і нецензурне висловлювання на адресу президента США Дональда Трампа в ході "Маршу жінок" у Вашингтоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?