Американську співачку звинуватили в крадіжці ідеї у Віктора Павліка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Американську співачку звинуватили в крадіжці ідеї у Віктора Павліка

Американську співачку звинуватили в крадіжці ідеї у Віктора Павліка
Джерело:  online.ua

Український співак і учасник вокального шоу "Голос країни" Андрій Лучанко звинуватив американську співачку Бейонсе в плагіаті кліпу українського виконавця Віктора Павліка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Лучанка.
Лучанко зауважив, що концепція кліпу американської зірки дуже схожа на ролик Віктора Павліка «Місто зеленого кольору». Однак відео українського співака вийшло за п'ять років до відео Бейонсе.
"Шановна Бейонсе... Вам хтось взагалі говорив, що красти ідеї негарно! Ви взагалі стежите за творчістю Віктора Павліка?! А погано, що не стежите! Якби стежили, то знали б, що "новаторська" ідея вашого кліпу давно була відома нам, українцям! Ось тому не треба розповідати, хто моду диктує!" - написав Андрій у своєму мікроблозі.



Однак Павлика це надихнуло і він вирішив зв'язатися зі співачкою, щоб запропонувати спільну роботу:
"Мене ця «крадіжка» надихнула. Ми шукаємо зараз можливість запропонувати Бейонсе дует. Добре, що в світі музики люди не малюють кордону, і неважливо, що ми в Україні, а Бейонсе в Штатах. Співак співака чує здалеку). Я думаю, це стало б знаковою подією для всієї України", - поділився Віктор.


Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно співачка Оля Полякова викрила свою колегу Ані Лорак в плагіаті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?