Американці готуються до першого голосування на президентських виборах
Категорія
Світ
Дата публікації

Американці готуються до першого голосування на президентських виборах

Американці готуються до першого голосування на президентських виборах
Джерело:  BBC

Кандидати в президенти США роблять останні кроки до народу штату Айова, де в понеділок, 1 лютого, відбудеться перше голосування, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC News.
Опитування показують, що республіканець Дональд Трамп має невелику перевагу над Тедом Крусом, але обидва значною мірою випереджають інших.
Демократична гонка трохи більш напружена, оскільки колишній держсекретар США Гілларі Клінтон всього лише трохи попереду сенатора Берні Сандерса.
Кандидат від кожної партії братиме участь у президентських виборах у листопаді.
У вихідні дні кандидати їздили з агітаційними кампаніями по малонаселеному середньозахідному штату Айова в останній спробі залучити виборців, які ще не визначилися, на свій бік.
Кандидати сподіваються здобути перемогу в першому голосуванні, бо перемога може дати імпульс кампанії, перед тим, як почнуться голосування в інших штатах.
Нагадаємо, на початку цього року Обама зробив останнє звернення до народу в якості президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?