Бойкот скасовується: Макрон зібрався відвідати ЧС-2018 в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Бойкот скасовується: Макрон зібрався відвідати ЧС-2018 в Росії

Бойкот скасовується: Макрон зібрався відвідати ЧС-2018 в Росії
Джерело:  online.ua

Президент Франції Еммануель Макрон відмовився від бойкоту чемпіонату світу з футболу, який в 2018 році проходить в Росії. Він вирішив відвідати матч мундіалю, який відбудеться 10 липня в Санкт-Петербурзі між збірними Франції та Бельгії.

Про це він повідомив на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

У своєму Twitter Макрон привітав французьких футболістів з перемогою над збірною Уругваю і виходом до півфіналу ЧС-2018 і написав: "Побачимося у вівторок!".

У Єлисейському палаці підтвердили плани Макрона відвідати Росію. Там відзначили, що французький лідер планує тільки відвідати матч Франція-Бельгія, а інших планів в Москві у нього немає.

У Кремлі також вже відреагували на рішення Макрона відвідати ЧС-2018. Зокрема, прес-секретар російського глави Дмитро Пєсков висловив радість з приводу візиту президента Франції в РФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влада Швеції раптово відмовилася бойкотувати ЧС-2018 в Росії та прийняла рішення поїхати в РФ, щоб підтримати свою збірну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?