Бойовики ДНР лякають населення українськими терактами в містах: з'явилися подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР лякають населення українськими терактами в містах: з'явилися подробиці

Бойовики ДНР лякають населення українськими терактами в містах: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Представник силового блоку так званої ДНР Едуард Басурін заявив, що українська армія веде підготовку до перекидання семи диверсійних груп загальною чисельністю 35 осіб у зону АТО.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський ресурс бойовиків.

"Наша розвідка продовжує фіксувати факти підготовки диверсійних груп противника зі складу сил спеціальних операцій ЗСУ для подальшого закидання їх на територію "республіки". Є дані про підготовку семи груп чисельністю по п'ять чоловік у кожній, основними завданнями яких можуть стати проведення резонансних терористичних актів у великих містах, підрив об'єктів життєзабезпечення та інфраструктури "республіки", - сказав Басурін.

Він також підкреслив, що в зв'язку з цим ватажки ДНР зробили комплекс заходів щодо посилення безпеки.

"Тим не менш звертаємося до громадян нашої "республіки" з проханням посилити пильність і при виявленні підозрілих осіб або сумнівною їх діяльності негайно повідомляти на телефони гарячої лінії силових відомств", - резюмував бойовик.

Нагадаємо, що з 1 вересня в зоні АТО оголошений режим припинення вогню. Бійці АТО дотримуються Мінських угод і не відповідають на обстріли бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?