"Друг Путіна" жорстко образив чиновника ООН
Категорія
Світ
Дата публікації

"Друг Путіна" жорстко образив чиновника ООН

"Друг Путіна" жорстко образив чиновника ООН

Президент Філіппін Родріго Дутерте, який раніше відзначився особливою симпатією до президента РФ Володимира Путіна, назвав Верховного комісара ООН з прав людини Зейда Раада аль-Хусейна ідіотом після того, як чиновник запропонував правоохоронцям розслідувати дії лідера країни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ленту.ру", яка цитує Reuters.
Зейд Раад аль-Хуссейн закликав розслідувати дії Дутерте, який зізнався, що особисто брав участь у вбивствах злочинців. На думку комісара, "для будь-якої функціонуючої судової системи немислимо не почати слідство в разі, коли хтось відкрито зізнається в тому, що він вбивця".

Читайте також: На нового друга Путіна скоєно замах, є поранені

"Цей хлопець (Зейд - ред.) або жартівник, або ідіот. Ви, чиновники ООН, сидите на своїх дупах, і ми платимо вам зарплати. Ти, ідіот, не говори мені, що робити... Хто дав тобі таке право?", - сказав Дутерте у відповідь на заяву чиновника ООН.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров оскандалився в ОБСЄ, назвавши оператора міжнародного агентства Reuters "дебілом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?