Екс-міністр розповів про розмову з Януковичем перед його втечею
Категорія
Україна
Дата публікації

Екс-міністр розповів про розмову з Януковичем перед його втечею

Екс-міністр розповів про розмову з Януковичем перед його втечею

Колишній міністр екології та природних ресурсів Едуард Ставицький, який нині перебуває в Ізраїлі, заявив, що говорив з екс-президентом України Віктором Януковичем перед його втечею, і той здався йому переляканим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Ставицького "Українській правді".
Екс-міністр розповів, що під час Майдану, перед самою втечею Януковича, подзвонив президенту з метою доповісти про своє перебування на робочому місці.
"Він (Янукович - ONLINE.UA) сказав: "Давай швидше, я поспішаю!" А куди він поспішає, я дізнався потім зі ЗМІ", - зазначив Ставицький.
Він також підкреслив, що Янукович, судячи з усього, був сильно наляканий тим, що відбувається на Майдані.
"Сам вчинок виглядає як переляк, а не політичне рішення", - сказав екс-міністр.
На питання, чи вважає він Януковича зрадником, Ставицький відповів ухильно: "Складне питання. Оцінку дасть історія. Люди, які беззастережно йому довіряли і вірили - через страх, за переконаннями, по службі, - вважають себе зрадженими".
Раніше Господарський суд Києва 15 липня зняв арешт з акцій компаній Ares Systems і Ariana Business Limited, підконтрольних екс-міністру енергетики Едуарду Ставицькому в компанії "Укрнафтобуріння".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?