Глибоко шкодуємо: з'явилася реакція Кремля на жорстку резолюцію Генасамблеї ООН
Категорія
Політика
Дата публікації

Глибоко шкодуємо: з'явилася реакція Кремля на жорстку резолюцію Генасамблеї ООН

Глибоко шкодуємо: з'явилася реакція Кремля на жорстку резолюцію Генасамблеї ООН
Джерело:  online.ua

Офіційна Москва не згодна з резолюцією Генасамблеї ООН, яка була прийнята по мілітаризації Криму, Азовського і Чорного морів. У Кремлі висловили незгоду у зв'язку з прийнятим документом.

Відповідь Кремля на резолюцію Генасамблеї ООН по Криму озвучив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Ми можемо тільки висловити свою незгоду з подібною позицією, викладеною в резолюції, і свою глибоку шкоду. Ми, безумовно, продовжимо послідовно роз'яснювати нашу позицію і доводити до відома наших візаві", - заявив спікер Кремля.

Прес-секретар Путіна в черговий раз підкреслив, що "Крим є невід'ємною частиною Росії, після вільного волевиявлення кримчан". Цю позицію, за словами Пєскова, Кремль продовжить відстоювати, незважаючи на категоричну незгоду усього світу, де вважають незаконною окупацію Росією українського Криму.

Аналогічну відповідь на резолюцію Генасамблеї ООН дав і "глава Криму" Сергій Аксьонов. Він вважає, що прийнятий документ є "витком дурниці, марним і безнадійним", так як був прийнятий тими, "хто йде на поводу у України".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що прийнята резолюція Генасамблеї ООН по Криму вперше відзначає, що окупувавши Крим, Росія порушила Будапештський меморандум 1994 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?