Кім Чен Ин зробив дивовижний подарунок президенту Південної Кореї: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Кім Чен Ин зробив дивовижний подарунок президенту Південної Кореї: опубліковано фото

Кім Чен Ин зробив дивовижний подарунок президенту Південної Кореї: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Лідер КНДР Кім Чен Ин подарував південнокорейському колезі дивовижний подарунок - він передав в Сеул дві тонни делікатесних грибів мацутеке.

Про несподіваний подарунок Кім Чен Ина повідомив прес-секретар президента Південної Кореї Мун Чже Іна, передає ONLINE.UA з посиланням на Yonhap.

Повідомляється, що подаровані гриби прибули з Північної до Південної Кореї ще до закінчення візиту Мун Чже Іна в КНДР. Вони були доставлені вранці 20 вересня на борту літака.

Подарунок Кім Чен Ина Мун Чже Іну (фото - twitter.com)

Відзначається, що лідер Південної Кореї вже прийняв рішення по подарунку. Він розпорядився роздати подаровані гриби сім'ям, які ще не возз'єдналися зі своїми рідними, які проживають в Північній Кореї.

Слід зазначити, що саміт КНДР і Південної Кореї розпочався 18 вересня. В ході переговорів Кім Чен Ин і Мун Чже Ін підписали мирну декларацію про без'ядерну Корею і всеосяжну військову угоду, реалізація заходів якої дозволить наблизити "епоху миру і процвітання". Також лідери домовилися вжити заходів щодо возз'єднання розлучених з 1953 року сімей.

Додамо, що в ході зустрічі з лідером Південної Кореї Кім Чен Ин також передав через нього новий лист президенту США Дональду Трампу, з яким наступного тижня зустрінеться Мун Чже Ін. Зміст чергового послання північнокорейського лідера американському президентові невідомий.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що держсекретар США Майк Помпео передав лідеру КНДР Кім Чен Ину подарунок від американського президента Дональда Трампа. Зазначено, що це був диск британського співака Елтона Джона з піснею Rocket Man ("Людина-ракета").

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?