Люди Путіна погано сплять через Донбас - соратник Навального
Категорія
Політика
Дата публікації

Люди Путіна погано сплять через Донбас - соратник Навального

Люди Путіна погано сплять через Донбас - соратник Навального
Джерело:  online.ua

Наближені президента Росії Володимира Путіна безсонними ночами намагаються розробити сценарій здачі Донбасу, який не буде виглядати як поразка.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив Леонід Волков, російський політик, член центральної ради "Партії прогресу" Олексія Навального.
«Є відповідна людина, назвемо його Владислав (ймовірно, Владислав Сурков, - ONLINE.UA). Він намагається придумати, як так злити, щоб це не виглядало поразкою. Думаю, у цього Владислава, як у Кирієнка (Сергія Кирієнка, першого заступника глави Адміністрації президента РФ - Ред.) і Володіна (Владислав Володін, спікер Держдуми Росії - Ред.), теж проблеми з нічним сном», - з іронією зазначив він.
Також опозиціонер припустив, що у Путіна «взяли курс на тактичне підвішування ситуації в повітрі і вичікування, сподіваються, що нові політичні часи принесуть можливості для вирішення проблеми».

Читайте також: В Україні розповіли про нову ставку Путіна в "гібридній війні"
При цьому Волков додав, що, на його думку, зберігати повільну напруженість на Донбасі «стратегічно Путіну невигідно».
«Якщо Крим приносить рейтинг, то новоросійська ідея одержує відгук тільки у якихось фріків. Грошей ця справа теж коштує, а бюджет і так дефіцитний. Мені здається, що Путін був би радий красиво злити всю цю справу, але в Кремлі не знають як», - вважає опозиціонер.
Соратник Навального підкреслив, що «є люди, які багато чого знають», і висловив упевненість в тому, що «товариша Моторолу ліквідували свої, але в усій історії з Донбасом є занадто багато носіїв невигідної для Путіна інформації».
«Тому вони шукають способи», - резюмував Волков.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA У Путіна думають, як красивіше злити Донбас - російський політик

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?