McDonald's анонсував нововведення: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

McDonald's анонсував нововведення: з'явилися подробиці

McDonald's анонсував нововведення: з'явилися подробиці
Джерело:  Fortune

Популярна мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's з травня 2018 року змінює подачу напоїв. У корпорації вирішили замінити пластикові соломинки на паперові.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Fortune.

Читайте також: Скандал у Харкові: у McDonald's відмовилися говорити по-українськи

У компанії пояснили, що щодня у всьому світі виробляють до 500 млн соломинок для напоїв, які після використання потрапляють на смітник. В рамках боротьби із забрудненням навколишнього середовища в McDonald's вирішили відмовитися від використання пластика при подачі напоїв.

Перший експеримент буде проведений у Великій Британії, так як тільки в цій країні налічується понад 1300 закладів McDonald's. Відзначається, що нові паперові соломинки клієнтам будуть видавати не за замовчуванням, як раніше, а на прохання.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в окупованому Сімферополі на місці McDonald's відкрили подібне кафе, яким незадоволені місцеві жителі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?