На Донеччині чоловік поїхав до автомагазину і пропав, авто знайшли порожнім у полі
Категорія
Події
Дата публікації

На Донеччині чоловік поїхав до автомагазину і пропав, авто знайшли порожнім у полі

На Донеччині чоловік поїхав до автомагазину і пропав, авто знайшли порожнім у полі
Джерело:  online.ua

В полі поблизу автодороги "Мирноград-Гродівка" у Донецькій області фермер знайшов порожній автомобіль Chevrolet Aveo, водій якого зник.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне Управління Національної поліції в Донецькій області.

Читайте також: Стало відомо число полонених бойовиками і зниклих на Донбасі українців

Зазначається, що фермер повідомив про знахідку правоохоронцям, які встановили, що в авто залишилися ключі та паспорт 43-річного мешканця села Гродівка, який, за ствердженням його дружини, вирушив близько 16 години 26 травня до автомагазину та не повернувся.

Над встановленням обставин зникнення чоловіка працює весь особовий склад Покровського відділу поліції та співробітники кримінальної поліції головного управління на чолі з керівником управління карного розшуку Артемом Кисько, розслідування контролює заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

Не дивлячись на те, що правоохоронці шукали всю ніч, встановити місце знаходження зниклого чоловіка не вдалося. Поліція відпрацьовує всі версії його зникнення, встановлює можливих свідків, кінологи та аеророзвідка перевіряють місцевість.

За фактом інциденту розпочали кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше воїни АТО взяли в полон бойовика так званої ЛНР, який розповів про безчинства, які відбуваються на окупованих територіях, та звірячі порядки у бандах терористів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?