Номер журналу Elle з інтерв'ю першої леді Франції встановив рекорд продажів
Категорія
Світ
Дата публікації

Номер журналу Elle з інтерв'ю першої леді Франції встановив рекорд продажів

Номер журналу Elle з інтерв'ю першої леді Франції встановив рекорд продажів
Джерело:  Комерсант

Серпневий випуск журналу Elle Франція з інтерв'ю Бріжит Макрон встановив новий рекорд продажів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на kommersant.ru.

Дружина Макрона розповіла виданню про свою роль в якості першої леді Франції.

Ексклюзивний номер журналу, що вийшов 18 серпня, побив рекорд продажів останнього десятиріччя. За інформацією французського видання Journal du Dimanche, всього за 9 днів було продано 530 тисяч примірників.

Крім того, інтерв'ю дружини президента Франції в соціальних мережах зібрало близько 30 млн. переглядів. Журнал також мав попит у США та Німеччині.

В інтерв'ю дружина Макрона розповіла про свою нову роль першої леді. Раніше Еммануель Макрон пропонував фінансувати громадську діяльність дружини з держбюджету. Більше 300 тисяч громадян Франції підписали петицію проти цієї ініціативи. Бріжит повідомила виданню, що не братиме гроші за свою роботу. Більш того, жінка заявила, що всі її дії будуть спрямовані на те, щоб не нашкодити своєму чоловіку.

Читайте також: Charlie Hebdo вийшов із карикатурою на Макрона та його дружину

Нагадаємо, Еммануель Макрон молодший за свою дружину на 24 роки, що стало головною темою всіх світських таблоїдів.

Еммануель Макрон познайомився з Бріжит в єзуїтському ліцеї в Ам'єні, де його майбутня дружина викладала французьку мову і керувала театральним гуртком. На той момент нинішньому президенту Франції було 16, а Бріжит 40 років.

Як повідомляв ONLINE.UA, дружина арештованого у Росії українського журналіста Романа Сущенка попросила про допомогу першу леді Франції Бріжит Макрон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?