Один із ватажків ДНР оголосив ультиматум щодо обміну полоненими
Категорія
Події
Дата публікації

Один із ватажків ДНР оголосив ультиматум щодо обміну полоненими

Один із ватажків ДНР оголосив ультиматум щодо обміну полоненими
Джерело:  online.ua

Один з ватажків бойовиків так званої ДНР Денис Пушилін заявив про умови, які бойовики висувають Україні з приводу обміну полоненими.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
За словами Пушиліна, обміну полоненими "всіх на всіх" не буде до ухвалення закону про амністію бойовиків.
"Животрепетною залишається тема щодо обміну полоненими, зараз без закону про амністію все інше можна вважати інсинуаціями", - сказав Пушилін на прес-конференції в Москві в одному з російських держагентств.
За словами Пушиліна, тільки після ухвалення закону про амністію можна говорити про обмін "всіх на всіх".
Пушилін також стверджує, що українська сторона підтвердила затримання "трохи більше 600" бойовиків, в той же час на неконтрольованій частині Донецької і Луганської областей утримується більше "чотирьох десятків".
Один з ватажків так званої ДНР Пушилін також заявив, що якщо провести обмін до прийняття закону про амністію, то "через тиждень - два в Україні будуть нові затримані". "Без закону про амністію у нас не вийде звільнити тих, щодо яких вже винесено судові рішення", - додав Пушилін.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше радник глави Служби безпеки України Юрій Тандит заявив, що слова бойовиків ДНР про звільнення Україною шести полонених є брехнею.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?