Під Києвом прогримів вибух в адміністрації: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом прогримів вибух в адміністрації: з'явилися подробиці

Під Києвом прогримів вибух в адміністрації: з'явилися подробиці

У четвер рано-вранці, 25 серпня, на першому поверсі районної державної адміністрації в Білоцерківському районі Київської області стався вибух.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДСНС в Київській області.
"25 серпня о 04:05 в оперативно-диспетчерську службу Білоцерківського району надійшло повідомлення про те, що по вулиці Ярослава Мудрого на першому поверсі райдержадміністрації стався вибух невідомого вибухового пристрою.
По прибуттю рятувальників на місце події було встановлено, що вибух не викликав послідуючого горіння, однак були пошкоджені двері та вікна службових приміщень будівлі", - йдеться в повідомленні.
Також осколками невідомого вибухового пристрою зіпсовані стіни і стеля. Загиблих і постраждалих не виявлено. Охоронець, який перебував на чергуванні, відбувся переляком. На місці працюють уповноважені органи, причини встановлюються.
Раніше повідомлялося, що у Львові двоє невідомих вчинили підрив банкомата "ПриватБанку".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?