Порошенко зустрівся з главою КНР, в мережі жартують щодо результатів: з'явилися фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зустрівся з главою КНР, в мережі жартують щодо результатів: з'явилися фото

Порошенко зустрівся з главою КНР, в мережі жартують щодо результатів: з'явилися фото
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко в рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі зустрівся з главою Китайської народної республіки Сі Цзіньпіном і домовився про підтримку Києва Пекіном.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.
"Китай підтримує територіальну цілісність і суверенітет України і вибір Українського народу", - йдеться в заяві.
Також Порошенко висловив свою вдячність "голові Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпіну за цю позицію, висловлену під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі".

Читайте також: Порошенко прийняв рішення щодо візиту до олігарха, який оскандалився
Глава держави зазначив також, що під час зустрічі "домовились про продовження взаємодії двох країн задля підтримання миру і стабільності як на регіональному, так і на глобальному рівнях, в тому числі в рамках Ради Безпеки ООН".
"Також домовилися про обмін візитами і активізацію політичного діалогу на вищому рівні", - резюмував український президент.
Тим часом у соціальних мережах з гумором поставилися до результатів зустрічі Порошенка з китайським лідером






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Порошенка повідомили про новий позов проти Росії, який був поданий до Міжнародного трибуналу Гааги у справі про фінансування тероризму.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?