Пожежа на "Інтері": з'явилися цікаві деталі і версії
Категорія
Події
Дата публікації

Пожежа на "Інтері": з'явилися цікаві деталі і версії

Пожежа на "Інтері": з'явилися цікаві деталі і версії
Джерело:  Інтер

Керівництво українського телеканалу "Інтер" заявило про те, що  пожежа в будівлі компанії "НІС", яка створює новини для "Інтера", почалася внаслідок підпалу невідомими особами, і в результаті інциденту була знищена телевізійна студія.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт телеканалу "Інтер".


Відзначається, що близько 16.30 озброєна група людей в складі близько 15 осіб увірвалася в будівлю по вул. Щусєва, 26, в якій знаходиться компанія "НІС". Нападники зробили кілька пострілів і підпалили будівлю. В результаті проведеного підпалу повністю згоріла студія програми «Подробиці». Кілька співробітників компанії отруїлися чадним газом, їм надається медична допомога. Одна співробітниця зламала під час пожежі ногу.


Директор Департаменту комунікацій в МВС України Артем Шевченко підтвердив "Детектор медіа", що будівлю "НІС" підпалили зсередини.


За словами речника МВС, спочатку біля будівлі була мирна акція протесту, але згодом хтось підпалив шини. "Там були протестуючі, деяких з них (шість осіб) затримали і доставили до Шевченківської ділянки, - сказав він. - Причиною пожежі став підпал зсередини. Хто це зробив, будемо з'ясовувати".


У прес-службі ГУ ДСНС України в Києві відзначили, що повідомлення про пожежу в будівлі телеканалу "Інтер" надійшло о 16:31. Рятувальники встановили, що під час проведення мітингу біля будівлі, горіли автомобільні шини і в результаті занесення стороннього джерела запалювання сталося загоряння на першому поверсі будівлі площею в 10 кв м, і на другому поверсі, на площі в 20 кв м. Пожежа була ліквідована о 16:51.


О 17:09 в результаті повторного занесення стороннього джерела запалювання сталося загоряння приміщення на другому поверсі на площі 60 кв м. Пожежу було локалізовано о 17:33 та ліквідовано о 18:01.


На місці події працювало 15 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 52 чоловік особового складу підрозділів ГУ ДСНС України в Києві. Під час гасіння пожежі загиблих та травмованих немає, виведені на безпечну відстань по сходовій клітці 20 осіб персоналу, з даху будівлі евакуйовані 25 чоловік.


Причина пожежі встановлюється.


Раніше в мережі  з'явилися фото і відео пожежі в будівлі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  пожежа в будівлі телеканалу "Інтер" в Києві викликала бурхливу реакцію серед користувачів соцмереж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?