Пожежа на військовому кораблі в Одесі: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Пожежа на військовому кораблі в Одесі: з'явилися нові подробиці

Пожежа на військовому кораблі в Одесі: з'явилися нові подробиці
Джерело:  Думська

Пожежа на судні "Донбас", яка сталася вранці в Одесі, охопила дві палуби судна. Загальна площа горіння склала понад 100 кв м.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Думську".


Відзначається, що вогонь охопив побутові приміщення, каюти і ділянку рубки. На причал прибуло близько 20 одиниць пожежної техніки, а безпосередньо в гасінні брало участь 7 стволів з пожежними розрахунками. З боку моря до судна підійшов пожежний аварійно-рятувальний буксир (ПАСБ) «Граніт» і за допомогою 3 своїх стволів також брав участь в гасінні пожежі.


Процес усунення пожежі ускладнювався сильним задимленням, що виникло через продукти горіння кают екіпажу. В результаті гасіння пожежі судно набрало в себе багато води і помітно накренилося. Ведуться роботи по її відкачуванню.


Як повідомляв ONLINE.UA, вранці 1 вересня навпроти ринку "Південний" на вулиці Академіка Корольова  в Одесі сталася велика пожежа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?