Програма «Хто кому Рабінович» може бути закрита найближчим часом
Категорія
Технології
Дата публікації

Програма «Хто кому Рабінович» може бути закрита найближчим часом

Програма «Хто кому Рабінович» може бути закрита найближчим часом

На сайті президента України зареєстрована петиція з вимогою заборонити на телеканалі «112 Україна» програму «Хто кому Рабінович» народного депутата, лідера партії «За життя» Вадима Рабіновича через її «загрози для національної безпеки України», передає ONLINE.UA cо посиланням на КП в Україні.

Програма виходить з січня цього року в ефірі телеканалу «112 Україна» щонеділі. Кожен її вихід - це новий рекорд не тільки для «112» -го, а й для всіх інформаційних телеканалів країни. Кожний новий тиждень збільшення глядацької аудиторії програми «Хто кому Рабінович» обчислюється сотнями тисяч. Наприклад, випуск програми від 17 вересня подивилися понад 3,6 млн телеглядачів, що є абсолютним рекордом не тільки для цього часу трансляції, але і в цілому за весь тиждень інформаційного мовлення.

Як стверджує автор, його програма вивела телеканал «112 Україна» в групу лідерів телемовлення в країні, і не виключено, що саме ця обставина сильно дратує владу, яка почала боятися того, що говориться в ефірі. Тому, по-перше, відновилося тиск на канал з метою прибрати і передачу, а по-друге, влада використовувала «демократичний» метод - на сайті президента України якимсь громадянином Бондаренко Юрієм Миколайовичем зареєстрована петиція, в якій її автор від імені всього народу висловив стурбованість тим, що Рабінович з'являється на екрані, представляючи «загрозу нацбезпеці».

Автор передачі вважає, що таким чином влада перетворює петицію - в «дубину» проти ЗМІ та це ще раз доводить, що творці програми «Хто кому Рабінович» ведуть правильну роботу, кажучи гірку правду людям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?