Ребров: у "Динамо" ще шанси є, будемо боротися
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ребров: у "Динамо" ще шанси є, будемо боротися

Ребров: у "Динамо" ще шанси є, будемо боротися
Джерело:  online.ua

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров не втрачає надій на вихід в плей-офф Ліги чемпіонів.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це він заявив в ефірі телеканалу "Футбол" після  поразки від "Бенфіки" в четвертому турі Ліги чемпіонів.
"Ми боролися в кожній грі. У нас і зараз шанси не втрачені. Будемо боротися", - сказав Ребров.
Пізніше на прес-конференції Ребров сказав, що зараз не час говорити про вихід з групи.
"Повірте, зараз я повністю зосереджений на грі команди і на віддачі кожного футболіста. Не думаю, що зараз треба говорити про те, скільки очок нам вистачить для виходу з групи, а скільки - не вистачить. Я прошу від команди віддачі в кожній грі. I сьогодні, так само, як і в минулому матчі, ця віддача була. На жаль, немає результату...", - констатував Ребров.
Також наставник "Динамо" прокоментував результат матчу в Лісабоні.
"Звичайно, я не задоволений результатом матчу. Так, як і хлопці. Вони "вбиті" в роздягальні. Тому що вони віддали всі сили, вони старалися, вони намагалися атакувати. Ми грали проти дуже сильного суперника, який в кожне міжсезоння проводить оновлення складу, і в команді завжди є серйозна конкуренція. Я думаю, що на тлі такого суперника ми виглядали дуже гідно. І могли тут набрати очки. Мені сподобалося, як команда грала після пропущеного м'яча. Створювали моменти, намагалися зрівняти рахунок. Моментів цих було досить, але, на жаль, ми їх не реалізували", - вважає Ребров.
Коментуючи нереалізований пенальті Мораеса, Ребров підкреслив, що бити 11-метровий у такому матчі - це велике хвилювання.
"Перед цим він бив досить впевнено. Він забивав м'ячі. Під час матчу рішення по пенальтистам ти поміняти не можеш. Повірте, в такому матчі пробивати пенальті - це величезне хвилювання. Так, сьогодні цю дуель виграв воротар. Але Мораеса мені дорікнути нема в чому . Воротар був упевнений, і він відбив цей пенальті ", - сказав Ребров.
Дивіться: Бенфіка - Динамо: відеоогляд матчу
Відзначимо, що "Динамо" ще може вийти з групи. Для цього киянам потрібно виграти матчі з "Наполі" і "Бешикташ". Крім того, потрібно, щоб "Бенфіка" обіграла турецьку та італійську команди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?