Росія грає м'язами: озвучена гучна військова загроза на адресу США
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія грає м'язами: озвучена гучна військова загроза на адресу США

Росія грає м'язами: озвучена гучна військова загроза на адресу США
Джерело:  РІА Новини

Офіційний представник Міноборони Росії генерал-майор Ігор Конашенков заявив, що російські винищувачі будуть збивати будь-які невпізнані об'єкти у небі над Сирією, в тому числі літаки США.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".
"Нагадаю американським "стратегам", що повітряне прикриття російських військових баз в Хмеймімі і Тартусі здійснюється зенітними ракетними системами С-400 і С-300, радіус дії яких може стати сюрпризом для будь-яких невпізнаних літаючих об'єктів", - заявив Конашенков.
Тут же він підкреслив, що у бойових розрахунків російських комплексів ППО "навряд чи буде час на з'ясування по "прямій лінії" точної програми польоту ракет і належності їх носіїв".
"А всі ілюзії дилетантів про існування літаків-"невидимок" можуть зіткнутися з реальністю, що розчаровує", - відзначили у Путіна.
Як повідомляв ONLINE.UA, міжнародне волонтерство співтовариство InformNapalm зібрало дані на пілотів і штурманів російської авіагрупи, які бомбардують міста в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?