Саміт Трампа і Кім Чен Ина - надійшли погані новини
Категорія
Політика
Дата публікації

Саміт Трампа і Кім Чен Ина - надійшли погані новини

Саміт Трампа і Кім Чен Ина - надійшли погані новини
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп і північнокорейський лідер Кім Чен Ин не змогли досягти угоди на своєму другому саміті у В'єтнамі. З даною заявою виступила речниця Білого дому Сара Сандерс, передає ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

За її словами, сторони детально обговорювали питання денуклеаризації Корейського півострова. Сандерс сказала:

"Наразі не було досягнуто згоди, але їхні команди з нетерпінням чекають зустрічі в майбутньому".

Окрім того, речниця описала зустрічі між Трампом і Кімом як "дуже хороші і конструктивні".

"Перед цим стало відомо, що переговори між президентом США Дональдом Трампом і північнокорейським лідером Кім Чен Ином завершилися раніше, ніж очікувалося.рамп і Кім повинні були разом пообідати, але не прийшли на обід, де на них чекали репортери", - сказано в повідомленні.

Речниця Білого дому заявила журналістам, що "переговори продовжуються" між двома делегаціями. Вона проінформувала, що Трамп скоро повернеться зі своєю делегацією в свій готель, але не надала оновленої інформації про заплановане підписання спільної угоди з Кімом, яке мало відбутися о другій годині дня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент РФ Володимир  Путін заявив, що має намір провести особисту зустріч  з північнокорейським лідером Кім Чен Ином.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?