"Шизоїдна історія": у Путіна розізлилися на нові потужні санкції Заходу
Категорія
Політика
Дата публікації

"Шизоїдна історія": у Путіна розізлилися на нові потужні санкції Заходу

"Шизоїдна історія": у Путіна розізлилися на нові потужні санкції Заходу
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв стверджує, що в Кремлі не вважають проблемою західні санкції, хоча вони можуть ускладнити розвиток економіки. За його словами, жодні антиросійські заходи не змусять країну "змінити шлях", передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Російський політик визнає, що санкції матимуть вплив на економіку, однак не значний.

"Ці санкції мають значення для нашої економіки. Але вони не зашкодять їй капітально, ми все одно продовжимо йти своїм шляхом", – сказав Медведєв.

За його словами, антиросійські санкцій таки "часом ускладнюють розвиток" і в цьому "ніякого сумніву немає". Нову хвилю санкцій Заходу він назвав "черговою шизоїдною історією", яка пов'язана із "консолідацією еліт" в США.

"Я маю на увазі боротьбу з Росією. Адже зараз консолідація еліт в Америці, особливо демократичних еліт, відбувається на ґрунті боротьби з президентом (США Дональдом – ред.) Трампом. А боротьба з президентом Трампом ведеться за допомогою так званої російської історії", – зазначив російський прем'єр.

Усе це голова російського кабміну пояснює "внутрішніми проблемами Сполучених Штатів".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що прем’єр-міністр Росії  Дмитро Медведєв підписав постанову, яка вводить спеціальні економічні заходи щодо 322 громадян і 68 компаній з України.  Зауважимо, президент Петро Порошенко вважає, що для українців, які опинилися у так званому санкційному списку Росії, це ніби державна нагорода.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?