Справа Савченко: в СБУ повідомили про обшуки в квартирі нардепки
Категорія
Політика
Дата публікації

Справа Савченко: в СБУ повідомили про обшуки в квартирі нардепки

Справа Савченко: в СБУ повідомили про обшуки в квартирі нардепки

СБУ провела обшуки в квартирі нардепки Надії Савченко, яку підозрюють в підготовці терактів і захоплення влади в Україні. Слідчі дії тривали кілька годин.

Про це повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Читайте також: Справа Савченко: нардепка відмовилася від допиту на детекторі брехні

Гітлянська повідомила, що у справі Савченко щодня проводяться слідчі дії, в рамках яких був і обшук. Деталі обшуку в квартирі нардепки вона не розкрила.

У той же час мати Савченко в ефірі одного українського телеканалу розповіла, що обшук в квартирі нардепки тривав близько двох годин. Марія Савченко не знає, що шукали слідчі, зазначивши, що в ході процедури було вилучено пістолет Надії, який їй був подарований.

Нагадаємо, Надія Савченко була заарештована 23 березня. Її підозрюють у змові з терористами "ДНР" щодо здійснення теракту в центрі Києва. За даними слідства, Савченко і керівник Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимир Рубан, якого раніше заарештували на лінії розмежування з арсеналом зброї, готували також держпереворот в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про різке погіршення стану здоров'я Савченко, яка після арешту оголосила голодування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?