Стало відомо про знищення знакового терориста ІДІЛ
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо про знищення знакового терориста ІДІЛ

Стало відомо про знищення знакового терориста ІДІЛ
Джерело:  РІА Новини

Єгипетські військові ліквідували на Північному Синаї лідера бойовиків "Ансар Бейт аль-Макдіс" Абу Дуа аль-Ансарі, який присягав на вірність  терористичному угрупованню ІДІЛ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
У заяві офіційного представника Міноборони Єгипту йдеться, що, за даними ЦРУ, угруповання "Ансар Бейт аль-Макдіс" причетне до вибуху російського пасажирського літака А321. За інформацією єгипетських військових, разом з лідером угруповання на території Північного Синаю були знищені ще 45 членів екстремістів.


Телеканал Fox News з посиланням на джерела в розвідці США підтвердив ліквідацію терориста. За даними джерел телеканалу, Абу Дуа аль-Ансарі був ліквідований у районі міста Ель-Аріш на Північному Синаї.
Нагадаємо, 31 жовтня 2015 року  пасажирський літак Airbus A321 авіакомпанії "Когалимавіа", який летів з Шарм-ель-Шейху в Санкт-Петербург, розбився на Синаї в результаті теракту. На борту перебували 217 пасажирів і сім членів екіпажу. Всі вони загинули.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?