Суд видав гучне рішення по скандальному забудовнику Войцеховському
Категорія
Україна
Дата публікації

Суд видав гучне рішення по скандальному забудовнику Войцеховському

Суд видав гучне рішення по скандальному забудовнику Войцеховському
Джерело:  online.ua

Печерський районний суд Києва  заарештував забудовника Анатолія Войцеховського на 2 місяці з запорукою в 14 мільйонів гривень.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112 Україна ».


За словами адвоката Войцеховського Юліана Волошина, прокурори просили встановити суму застави в розмірі 50 мільйонів гривень.


Адвокат також додав, що захист має намір оскаржити рішення, в понеділок, 18 липня, буде подана апеляція. Також повідомляється, що засідання тривало 12 годин.


Відзначимо, забудовник Анатолій Войцеховський затриманий за підозрою в ухилянні від сплати податків і створенні організованого злочинного угруповання.


ЗМІ називають Войцеховського сполучною ланкою між 63 компаніями, що входять в так звану "Укогруп", що будувала в Києві близько 40 житлових комплексів на самовільно зайнятих земельних ділянках.


Згідно з даними ЗМІ, група мала ознаки фінансової піраміди і проіснувала майже 10 років завдяки зв'язкам Войцеховського в прокуратурі. За даними столичної влади, кількість інвесторів, які так і не зможуть стати законними власниками квартир в результаті шахрайства - близько 10 тис. осіб, що в 6 разів більше сумнозвісної афери з компанією "Еліта-Центр".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?