У Порошенка зробили резонансну заяву щодо Донбасу: соцмережі скипіли
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка зробили резонансну заяву щодо Донбасу: соцмережі скипіли

У Порошенка зробили резонансну заяву щодо Донбасу: соцмережі скипіли
Джерело:  ТСН

Заступник глави Адміністрації президента Петра Порошенка Костянтин Єлісєєв заявив, що Україна отримає доступ до неконтрольованих ділянок кордону з Росією на другий день після проведення місцевих виборів на окупованій частині Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
В ефірі ток-шоу "Право на владу" Єлісєєв зазначив, що це передбачено Мінськими домовленостями, які були підписані в лютому 2015 року.
"Станом на сьогодні, для України дуже важливо, що згідно з Мінськом, який був підписаний в лютому 2015 року, українська сторона отримає повний контроль над зараз неконтрольованою частиною українсько-російського державного кордону на другий день після проведення місцевих виборів", - сказав заступник голови адміністрації президента.
Він також підкреслив, що до виборів повинні бути виконані оборонні умови Мінська: встановлений постійний контроль зі створенням зон безпеки з боку місії ОБСЄ і доступ до кордону з боку сепаратистів.
Після такої заяви представника президента соцмережі скипіли обуренням. Так глава МВС Арсен Аваков в Twitter написав: "Неприпустимо! Це гнила доріжка! І це не буде підтримано ні фракцією "Народний фронт", ні більшістю парламенту".





Як повідомляв ONLINE.UA, за підсумками переговорів на саміті "нормандської четвірки", які відбулися увечері 19 жовтня в Берліні, ніяких документів підписано не було. Сторони домовилися створити дорожню карту реалізації Мінських угод щодо Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?