У Росії випробовують нові винищувачі - опубліковані фото та відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії випробовують нові винищувачі - опубліковані фото та відео

У Росії випробовують нові винищувачі - опубліковані фото та відео
Джерело:  online.ua

Екіпажі російського випробувального центру міністерства оборони розпочали інтенсивні польоти на багатофункціональних авіаційних комплексах МіГ-35 та МіГ-35УБ. Варто зазначити, що їх найчастіше використовують у зонах воєнних конфліктів, передає ONLINE.UA.

Вказано, що розробники акцентували увагу на оцінці функціонування систем наведення та управління зброєю. Російські спеціалісти випробовують здатність винищувачів виявити повітряні, наземні та надводні цілі в усіх режимах.

"Авіаційний комплекс МіГ-35 створений для роботи в зоні воєнних конфліктів і здатний вражати як повітряні, надводні та наземні цілі. Він оснащений новітнім бортовим комплексом, що включає в себе засоби радіоелектронної розвідки, радіоактивні дії, оптико-електронні системи виявлення нападу ракет та лазерного випромінювання, а також автомати з викидом помилкових цілей в радіолокаційному та інфрачервоному діапазонах", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Росія продовжує стягувати важке озброєння до українських кордонів. Поблизу окупованих Донецької та Луганської областей, а також з боку анексованого Криму розміщено близько 90 тисяч російських військовослужбовців і найманців, сотні танків, БМП, систем ракетної артилерії, літаків і бойових кораблів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?