У загадковій історії з британськими студентами в Кремлі сплив священик Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У загадковій історії з британськими студентами в Кремлі сплив священик Путіна

У загадковій історії з британськими студентами в Кремлі сплив священик Путіна
Джерело:  online.ua

Зустріч президента РФ Володимира Путіна і десяти студентів одного з елітних навчальних закладів Великобританії, Ітона, міг організувати духівник російського лідера, отець Тихон Шевкунов.
Про це йдеться в статті The Times, переклад якої підготував ONLINE.UA.
Так журналіст Шон Уокер припустив, що одним з учнів Ітона, або одним з посередників, цілком ймовірно, міг виявитися син представника внутрішнього кола Путіна, які, незважаючи на гучні заяви про патріотизм, люблять навчати своїх дітей за кордоном.
При цьому те, яким чином вдалося домовитися про зустріч, залишається загадкою.
Уокер зазначив у статті для The Guardian, що зустрічі, мабуть, сприяв отець Тихон Шевкунов, який за чутками, є особистим духівником Путіна, і, за наявною інформацією, виступив з доповіддю в британському елітному коледжі на початку цього року.
У свою чергу, британське видання The Times зазначає, що представник російського посольства в Лондоні запевнив, що "це був приватний візит цих десяти студентів і приватна зустріч з президентом Путіним. Посольство видало їм візи".
Тим часом, Кремль не випустив ніяких заяв про зустріч, а Міністерство закордонних справ від коментарів відмовилося.
Повний текст статті читайте на ONLINE.UA: Загадочная встреча в Кремле: Путин начал обрабатывать будущую элиту Британии

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?