В Україні прийняли остаточне рішення щодо "виборів" в Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні прийняли остаточне рішення щодо "виборів" в Криму

В Україні прийняли остаточне рішення щодо "виборів" в Криму
Джерело:  rbc.ua

У понеділок, 2 квітня спікер Верховної Ради Андрій Парубій підписав дві постанови по Росії - про невизнання виборів російського президента в окупованому Криму і про відповідальність Росії за збройну агресію проти України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.

Читайте також: Порошенко назвав президента, якого зможуть законно обрати в Криму

Відзначається, що в постанові про російську агресію прописаний комплекс невідкладних заходів для практичної реалізації відповідальності РФ за вторгнення в Україну. У документі про невизнання Україною легітимності виборів російського президента в Криму міститься також заклик до міжнародних партнерів зайняти таку ж позицію по російським виборам.

Нагадаємо, вибори російського президента пройшли в РФ і на території окупованого Криму 18 березня. За результатами голосування переміг Володимир Путін, який, за даними ЦВК РФ, тільки в Криму набрав 92% голосів виборців.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Верховна Рада України визнала нелегітимними вибори президента Росії, які були проведені на території окупованого Криму і Севастополя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?