Ватажок ДНР розповів про свою "багатоходівку" з Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР розповів про свою "багатоходівку" з Савченко

Ватажок ДНР розповів про свою "багатоходівку" з Савченко
Джерело:  online.ua

Ватажок ДНР Олександр Захарченко заявив про те, що запобіг замаху на депутата Надію Савченко з боку спецслужб України, і саме цим пояснюється її заява про можливість прямих переговорів Києва з так званими ДНР і ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сайтів сепаратистів.
Зокрема, в ході "прямої лінії" Захарченко розповів про своє ставлення до Савченко. "Для мене особисто як для глави держави Савченко - людина, яка воювала проти нас зі зброєю в руках з усіма наслідками, що випливають, і колишня ув'язнена, яка була помилувана Путіним. Це все", - заявив Захарченко.
За його словами, раніше бойовики так званої ДНР дізналися про те, що "спецслужби України готують операцію з ліквідації Савченко на лінії розмежування, щоб потім звалити це на нас".
"Ми провели свою операцію, довівши цю інформацію до Савченко через ЗМІ. Інформація, судячи із заяв Савченко, до неї докотилася. Дійшла вона й до спецслужб, які після такої "засвітки" відмовилися від своєї операції. Або перенесли. У всякому разі, я думаю, що Савченко, коли була в зоні так званої АТО, доїхала не далі, ніж до Ізюма", - розповів ватажок бойовиків так званої ДНР.
"Якщо Савченко отримає необхідні повноваження в рамках Мінського формату, то наші делегати будуть готові вести з нею діалог. Власне, ми не вибираємо переговірників з української сторони. Кого надішлють, з тими і будемо говорити. Ну а якщо Савченко не передумає сприяти досягненню миру при дотриманні прав сторін конфлікту, в тому числі нашої сторони, то подивимося. Подивимося, чи не відмовиться вона від своїх слів і чи її не "закопають" в Києві прихильники силового вирішення нашого конфлікту. Подивимося, а потім подумаємо, як реагувати", - резюмував Захарченко.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше нардеп Надія Савченко заявила про те, що Києву необхідно вести прямі переговори з ватажками так званих ДНР і ЛНР.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?