За минулу добу бойовики 40 разів обстрілювали позиції сил АТО (відео)
Категорія
Події
Дата публікації

За минулу добу бойовики 40 разів обстрілювали позиції сил АТО (відео)

За минулу добу бойовики 40 разів обстрілювали позиції сил АТО (відео)

Ніч в зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Найскладніше було в районі Мар'їнки. Там тричі по українських позиціях загарбники вели вогонь з 82-мм і 120-мм мінометів. Крім того, неодноразово застосовували стрілецьку зброю і гранатомети, передає прес-центр штабу АТО.


На Маріупольському напрямку бандити обстріляли з мінометів калібру 120 і 82 мм н.п. Водяне, який розташований в так званій "сірій зоні".
Біля тимчасово окупованої Горлівки бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів у бік наших позицій неподалік Майорська, з зенітної установки - в районі Новгородського.
Не припиняються обстріли і поблизу Донецького аеропорту. Окупанти систематично обстрілюють українських захисників біля Опитного, Пісків і південніше Авдіївки. Цієї ночі вони використовували там тільки стрілецьку зброю і гранатомети.
Організовані злочинні угруповання знову порушили умови припинення вогню на Луганщині. Так селище Трьохізбенка потрапило під ворожий вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів і великокаліберних кулеметів. Щоб запобігти втратам серед особового складу та місцевого населення, наші воїни змушені були відкрити прицільний вогонь з дозволеного озброєння, після чого бойовики припинили обстріл.
Загалом впродовж минулої доби проросійські НВФ 40 разів порушували режим "повної тиші" в зоні проведення АТО. Кілька незначних обстрілів наших позицій з боку загарбників зафіксовано і після півночі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?