Загибель водія Путіна: з'явилися нові відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель водія Путіна: з'явилися нові відео

Загибель водія Путіна: з'явилися нові відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися нові відео лобового зіткнення на Кутузовському проспекті в Москві, в результаті якого загинув 69-річний водій президента Росії Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковані в Youtube.
На відео видно, як Mercedes, який їхав по виділеній смузі, вилетів на зустрічну смугу, зіткнувшись лоб в лоб з BMW, що належить Управлінню у справах президента РФ.
Видання "Московський комсомолець" пише, що загиблий возив міністрів, працівників уряду і Державної думи і був одним з кращих в автотранспортному підприємстві Управління справами. При цьому британські таблоїди називають його улюбленим водієм Путіна. У момент аварії в його автомобілі пасажирів не було.


Винуватцем аварії назвали водія Mercedes, який їхав назустріч і нібито різко змінив траєкторію руху перед аварією. Він був госпіталізований у важкому стані. Проти нього порушено кримінальну справу за ч.3 ст.264 КК РФ (порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть).


Раніше повідомлялося, що 7 вересня збитий на Гостомельському шосе під Києвом лось став причиною утворення великої пробки в бік столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?