Захоплення в полон росіян на Донбасі: у Порошенка видали подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Захоплення в полон росіян на Донбасі: у Порошенка видали подробиці

Захоплення в полон росіян на Донбасі: у Порошенка видали подробиці
Джерело:  ЛІГА.net

Спікер адміністрації президента Петра Порошенка з питань АТО Андрій Лисенко розкрив подробиці захоплення в полон трьох російських диверсантів зі складу ДРГ, що атакувала українські позиції в районі села Троїцьке.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЛІГА.net.
Лисенко розповів, що після потужної артпідготовки одразу після півночі до позицій сил АТО в районі Троїцького висунулася диверсійно-розвідувальна група бойовиків чисельністю понад 20 чоловік. До опорного пункту ЗСУ одразу ж прибуло підкріплення.
"В результаті атака противника виявилася невдалою, українські війська успішно прийняли бій, змусивши окупантів відступити. Підрозділи сил АТО в цьому бою втрат не зазнали, ворожа ДРГ залишила на полі бою трьох тяжкопоранених, яких захопили військовослужбовці Збройних Сил України", - зазначив спікер.
За його словами, в цьому бою з російськими окупантами відзначилися командир взводу старший лейтенант з позивним Дід і кулеметник - солдат з позивним Гриша. Один з полонених - 39-річний снайпер Натан Цакіров - незабаром помер. У нього вилучили російський паспорт і військовий квиток. Судячи з документів, росіянин приїхав воювати на Донбас з сибірського міста Омськ.
Двох інших бойовиків доправили до лікарні, де їм надають необхідну медичну допомогу. За словами полонених, вони перебували на посадах командира взводу і командира роти в російських військах.
Раніше повідомлялося, що за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинув один український боєць, ще десять військовослужбовців отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?