Андрій Данилко дав забавне напуття MELOVIN на Євробачення-2018: опубліковано курйозне відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Андрій Данилко дав забавне напуття MELOVIN на Євробачення-2018: опубліковано курйозне відео

Андрій Данилко дав забавне напуття MELOVIN на Євробачення-2018: опубліковано курйозне відео
Джерело:  online.ua

Відомий український артист Андрій Данилко несподіваним способом підтримав представника України на "Євробаченні-2018". Співак записав для MELOVIN звернення, в якому дав кумедні напуття на конкурс.

Курйозне відео Данилко, адресоване MELOVIN, було опубліковано на офіційному YouTube-каналі "Євробачення", передає ONLINE.UA.

У ролику Данилко представ перед глядачами в образі Вєрки Сердючки, в якому представляв Україну на Євробаченні в 2007 році. В кадрі з ним з'явилася і "мама", яка смішно спародіювала лінзу в оці у MELOVIN, прикріпивши муляж собі на окуляри.

"MELOVIN, спасибі, що ти з'явився в нашому житті, тому що після перемоги Кончити Вурст моя мама 3 роки ходила з бородою. Тобі бажаємо добре виступити, не думати про ні про яке перше місце, просто на сцені насолоджуватися і підпалити всіх під три чорти",- дав забавне напуття Данилко українському представникові на "Євробаченні" в 2018 році.

Артист також підкреслив в ролику, що особисто буде підтримувати українця на конкурсі. Данилко заявив, що буде сидіти в першому ряду на "Євробаченні" в Лісабоні і всім серцем вболівати за MELOVIN, який виступить на конкурсі у другому півфіналі, 10 травня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Лісабоні відбулася перша репетиція MELOVIN на сцені "Євробачення-2018".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?