Анджеліна Джолі посварилася із Селін Діон - відома причина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліна Джолі посварилася із Селін Діон - відома причина

Анджеліна Джолі посварилася із Селін Діон - відома причина
Джерело:  online.ua

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі посварилася із своєю подругою, відомою співачкою Селін Діон. Вказано, що остання тримає зло на зірку через важливий для неї проект, передає ONLINE.UA з посиланням на RadarOnline.

Джерела ЗМІ розповідають, що причиною конфлікту став фільм. Селін Діон хотіла зняти біографічну кінострічку, в якій прагнула розкрити не тільки свою творчість, але й стосунки з чоловіком Рене Анжелілом, який помер у 2016 році. Однак від пропозиції стати головною героїнею фільму Анджеліна Джолі відмовилась, пояснивши, що в неї бракує для цього проекту часу.

"Упродовж багатьох років одним з головних бажань Селін було створення музичного фільму про своє життя, кар'єру і шлюб з чоловіком Рене Анжелілом. Вона хотіла створити цей фільм для своїх дітей і фанатів, і була дуже здивована і збентежена відмовою Джолі", - розказує джерело видання.

Коли Анджеліна наважилася відмовитися від зйомок їхні стосунки із Селін Діон різко погіршились. Інсайдер припускає, що зірки остаточно розсваряться, а проект співачки закінчиться провалом.

"Їхня дружба, безумовно, не переживе цього, а відмова актриси рівня Енджі може стати кінцем і для всього проекту", – додав інсайдер.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше суд зобов’язав Джолі надати Бреду Пітту номери телефонів всіх шістьох дітей, щоб він міг з ними спілкуватися. Також зазначається, що акторка не повинна контролювати їхню бесіду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?