Анджеліна Джолі вразила фанатів приємним сюрпризом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліна Джолі вразила фанатів приємним сюрпризом

Анджеліна Джолі вразила фанатів приємним сюрпризом
Джерело:  online.ua

Відома акторка Анджеліна Джолі є однією з небагатьох знаменитостей, у яких немає сторінки в Instagram чи інших популярних соцмережах. Проте красуня вирішила приємно здивувати фанатів та створила YouTube-канал, щоб ділитися на ньому інформацією про свою благодійну роботу, передає ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

Як відомо, акторка займається благодійними проектами і є послом доброї волі ООН. Тому створення її YouTube-каналу безпосередньо пов'язане з її роботою у цьому напрямку.

"Сторінка Джолі вже підтверджена адміністраторами як офіційна, оскільки біля її імені є значок верифікацїі. Також на каналі вже опубліковано два перших відеоролики, на одному з яких вона виступає у Нью-Йорку на Генеральній асамблеї ООН, яка відбулася наприкінці березня.А на іншому відео Анджеліна Джолі доповідає на сніданку Women in Entertainment від журналу The Hollywood Reporter ще у 2017 році. Проте, ймовірно, її ранковий візит і промова є дуже важливими для неї, оскільки вона обрала його з багатьох інших своїх появ", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що після багатьох років відданого служіння Верховній комісії ООН у справах біженців Анджеліна Джолі була призначена спецпосланцем організації у квітні 2012 року. Зірка зосереджена на великих кризах, які призводять до масової міграції населення.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше суд зобов’язав Джолі надати Бреду Пітту номери телефонів всіх шістьох дітей, щоб він міг з ними спілкуватися. Також зазначається, що акторка не повинна контролювати їхню бесіду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?