Анджеліні Джолі запропонували незвичну роботу - вона погодилася
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліні Джолі запропонували незвичну роботу - вона погодилася

Анджеліні Джолі запропонували незвичну роботу - вона погодилася
Джерело:  online.ua

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі стала запрошеною редакторкою журналу Time, передає ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт видання.

Цією неочікуваною новиною поділився головний редактор і директор журналу Едвард Фелсенталь. Він наголосив, що тексти Джолі будуть ґрунтуватися на 18 роках роботи зірки послом доброї волі в ООН. Акторка провела понад 60 польових місій в найнебезпечніших і найбідніших країнах і регіонах світу.

"Саме про права людини, біженців, міжнародні конфлікти і інші соціальні теми буде писати Анджеліна. Перша стаття Джолі під назвою "Що ми винні біженцям" вже з'явилася на сайті журналу і вийде у випуску видання від 1 липня. Вона присвячена Всесвітньому дню біженців.Матеріали Анжеліни Джолі будуть з'являтися в кожному випуску глянцю", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  суд зобов’язав Джолі надати Бреду Пітту номери телефонів всіх шістьох дітей,  щоб він міг з ними спілкуватися. Також зазначається, що акторка не повинна контролювати їхню бесіду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?