Ангелу Меркель не хочуть пускати у відомий німецький паб: чим провинилася канцлерка
Категорія
Світ
Дата публікації

Ангелу Меркель не хочуть пускати у відомий німецький паб: чим провинилася канцлерка

Ангелу Меркель не хочуть пускати у відомий німецький паб: чим провинилася канцлерка
Джерело:  online.ua

Останні радикальні рішення команди лідерки ФРН Ангели Меркель не втомлються критикувати прості німці та деякі представники влади країни. Ба більше, у Німеччині популярний берлінський пивний ресторан Ständige Vertretung ("Постійне представництво") навіть зважився внести в чорний список саму Меркель, кількох чиновників з її уряду й бургомістра німецької столиці. Саме таким чином керівництво закладу відреагувало на посилення карантину, яке передбачає нове закриття ресторанів і кафе. У пабі пояснили своє рішення дуже просто. Там почали стверджувати, що не хочуть більше подавати кельш і свинячі рульки тим, хто вводить такі жорсткі обмеження для ресторанів. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання Der Tagesspiegel.

Уже відомо, хто потрапив у чорний список:

  • Ангела Меркель – канцлерка Німеччини,

  • Олаф Шольц – міністр фінансів Німеччини,

  • Міхаель Мюллер – бургомістр Берліна,

  • Маркус Зедер – прем'єр-міністр Баварії,

  • Ділек Калайчі – сенаторка з питань охорони здоров'я в Берліні.

Що важливо зрозуміти, керівники пабу Йорн Петер Брінкманн і його партнер Ян Філіп Бубінгер публічно скаржаться на те, що команда Ангели Меркель даремно витрачала час замість підготовки до нової хвилі пандемії. Вони також стверджують, що їхній заклад зміг підготуватися, щоб уберегти відвідувачів.

"За даними інституту Роберта Коха, інфікування в гастрономічних закладах становить менше як 3%. Та попри це, уряд оголосив загальнонаціональну заборону для роботи ресторанів", – поскаржилися навладу ФРН Брінкманн і Бугінгер.

Не можна не згадати про те, що за увесь час пандемії в Німеччині захворіли понад 552 тисячі людей. ФРН є 15-ою країною у світі й 5-ою в Європі, якщо не брати до уваги Росію. Окрім того, наголошується, що з усіх хворих понад 363 тисячі людей вже одужали, але станом на 2 листопада 10 тисяч 541 людина померла через коронавірус.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно канцлерка ФРН Ангела Меркель несподівано для всіх заявила, що Німеччина зіткнулася з "драматичною ситуацією", а також попередила німців, що потрібно готуватися до краху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?