Ані Лорак на Новий рік заспівала і для українців, і для росіян: з'явилися відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ані Лорак на Новий рік заспівала і для українців, і для росіян: з'явилися відео

Ані Лорак на Новий рік заспівала і для українців, і для росіян: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

Українська співачка  Ані Лорак взяла участь в "новорічному блакитному вогнику" відразу на двох російських пропагандистських каналах, а також привітала українців з Новим роком своїм виступом на українському телеканалі "Інтер".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковані в Youtube.
Ані Лорак заспівала в "блакитному вогнику" на Першому каналі, а також виступила зі своїм російським колегою Сергієм Лазарєвим на новорічному концерті, який транслював канал "Росія 1".

Читайте також: "Вата" її любить: в Україні пояснили, чому Ані Лорак співає в Росії
Крім того, телеканал "Інтер" підготував для українців новорічний концерт під назвою "Залишаємося зимувати", в якому також засвітилася Ані Лорак.
Виступ Лорак на російському Першому каналі:



Виступ співачки на "Росія 1":


Виступ на "Інтері" (дивіться з 12.25):


Як повідомляв ONLINE.UA,  українська співачка Ані Лорак, яка останнім часом все частіше співає в Росії, отримала нагороду як "Найстильніша співачка" під час церемонії вручення премій Fashion New Year Awards 2017 за яскраві досягнення в сфері моди і не тільки, яка пройшла 20 грудня в Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?