Антоненко-Riffmaster зробив несподівану заяву щодо справи Шеремета
Категорія
Україна
Дата публікації

Антоненко-Riffmaster зробив несподівану заяву щодо справи Шеремета

Антоненко-Riffmaster зробив несподівану заяву щодо справи Шеремета
Джерело:  online.ua

Військовослужбовець та музикант Андрій Антоненко, заарештований за підозрою у вбивстві Павла Шеремета, відмовився свідчити. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву групи адвокатів у Facebook.

За словами юристів, слідчі у вівторок, 17 грудня, намагалися провести допит. Той послався на ст. 63 Конституції про можливість не свідчити проти себе та відмовився.

"Такий вчинок був обумовлений тим, що його на всю країну вищі керівники поліції, міністр внутрішніх справ, генеральний прокурор, а також особисто президент України в один голос фактично назвали злочинцем. З огляду на це ми припускаємо, що зі сторони слідчих буде певна упередженість", - стверджують адвокати.

Вони додали, що Антоненко й надалі відмовлятиметься від свідчень до того, як буде зрозумілою неупередженість процесу. Підозрюваний нібито не розуміє, чому саме він був "призначений" у цей статус у справі про вбивство журналіста.

"Андрій не лише не визнає вину, а ще й жодного факту, що про нього викладають. Оскільки ці факти, у тому числі алібі, легко перевірити, ми очікуємо від слідства швидкої реакції найближчим часом", - підкреслив захист.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нещодавно заявив, що за підривом автомобіля Шеремета можуть стояти іноземні спецслужби. Також вивчається версія про те, що мінуванням займалася не заарештована Юлія Кузьменко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?