Апеляція по справі Насірова: суд виніс рішення
Категорія
Політика
Дата публікації

Апеляція по справі Насірова: суд виніс рішення

Апеляція по справі Насірова: суд виніс рішення

Після розгляду апеляції у справі глави Державної фіскальної служби України Романа Насірова суд прийняв рішення не змінювати запобіжний захід чиновнику.
Таке рішення 13 березня прийняла колегія суддів під головуванням Віктора Глиняного в Апеляційному суді Києва, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.

Читайте також: Суд по Насірову: заява адвокатів насмішила соцмережі
Відзначається, що незважаючи на прохання правозахисників Насірова відпустити його з-під варти без застави, суд вирішив залишити суму застави в розмірі 100 млн грн.
У той же час сам відсторонений глава ДФС відмовляється коментувати рішення суду.
Нагадаємо, Романа Насірова підозрюють в пособництві втікачеві нардепу Олександру Онищенку і завданні Україні збитків на суму в близько 2 млрд грн.
Як повідомляв ONLINE.UA, 7 березня в Солом'янському райсуді Києва раніше прийняли рішення про арешт Романа Насірова на 60 днів з правом внесення застави на суму в 100 млн грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?