Apple почала масово закривати свої магазини по всьому світу
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple почала масово закривати свої магазини по всьому світу

Apple почала масово закривати свої магазини по всьому світу
Джерело:  online.ua

Через введення тотального локдауну навесні 2020 року у багатьох країнах світу технологічний гігант Apple, як і більшість виробників, вирішив закрити свої фізичні магазини. Однак вже у червні компанія почала знову відкривати магазини, проте вже тоді попередила, що вони можуть знову закритися. 19-20 грудня стало відомо, що компанія Apple знову змушена закрити всі свої магазини в Каліфорнії. Трохи раніше корпорація почала закривати магазини в Лос-Анджелесі, в результаті чого було закрито близько 100 магазинів. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Gizmochina.

Також нещодавно Apple оприлюднила заяву про те, що магазини закриті тимчасово. За словами представників компанії, деякі з незавершених замовлень можна забрати до 22 грудня 2020 року.

"Після цього були закриті магазини в Теннессі і в Великобританії. Компанія закрила 18 магазинів в Німеччині і Нідерландах, а на цьому тижні будуть закриті магазини в Мексиці та Бразилії", — йдеться в повідомленні.

На це рішення корпорація зважилася на тлі новин про погіршення ситуації з пандемією коронавірусу. Оскільки чимало країн повертаються до жорстких карантинних обмежень, тож таке рішення виробника є логічним.

"Наразі у світі працюють близько 400 магазинів Apple, при цьому в них діють суворі правила: маски, контроль температури, соціальне дистанціювання і регулярні прибирання", — пише видання.

Поки журналістам не вдалося дізнатися про те, скільки будуть закритими ці магазини. Єдине, що підтвердило керівництво Apple, що вони будуть закриті в святкові дні.

Не можна не згадати про те, що технологічний гігант дедалі частіше опиняється в епіцентрі гучних скандалів. Так, нещодавно користувачі почали масово скаржитися на новий iPhone 12 mini. Користувачі мережі повідомляють про погану автономність та навіть проблеми з роботою дисплея довгоочікуваного смартфона. Окрім того, до жорсткої критики приєднався навіть засновник Telegram та "ВКонтактє" Павло Дуров. Він заявив, що з такими "успіхами" компанія на ринку довго не протримається.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше компанія Clario оприлюднила рейтинг мобільних додатків,  які збирають найбільше особистої інформації про своїх користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?